Rezervovat
pobyt

Jídelní lístek – stálé menu

PŘEDKRMY

Paštika z kachních játýrek s domácí briochkou (1, 3, 7) 135,-
Škvarková pomazánka s chlebem a okurkem (1, 10) 90,-

POLÉVKY

0,33l Dolinská česnečka se sýrem a šunkou s topinkou (1, 3, 7) 70,-
0,33l Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou, nudlemi a játrovou rýží (1, 3, 9) 65,-
0,33l Valašská kyselice (1, 7, 9) 70,-

HLAVNÍ CHODY

200g Steak z vepřové panenky s houbovou omáčkou (7, 9) 205,-
200g Kančí guláš na víně podávaný se špekovými knedlíky (1,3,7,12) 270,-
200g Steak z krkovice s dijonskou omáčkou (1, 7, 10) 195,-
150g Katův šleh 210,-
180g Svíčková na smetaně s houskovými knedlíky (1,3,7,9,10) 245,-
180g Koprová omáčka s hovězím masem, nebo s vařenými vejci, podávaná s vařenými brambory nebo houskovými knedlíky (1, 3, 7) 215,-
150g Restovaná kachní játra s karamelizovaným jablkem a bramborovou kaší (7, 8, 12) 245,-
210g Kuřecí prso supreme s grilovanou zeleninou a citrónovou omáčkou (1, 7) 240,-
200g Smažený kuřecí řízek (1, 3, 7) 160,-
350g Halušky s bryndzou přelité vysmaženým špekem (1, 3, 7) 190,-
350g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím a s cibulkou (1,3,7) 155,-
350g Původní valašský kontrabáš: pohanka, kyselé zelí, uzené maso a brambory 165,-
350g Houbové rizoto s parmezánem a rukolou (7) 205,-
300g Caesar salát s kuřecím masem, parmezánem a krutony (1, 3, 4, 7, 10) 180,-
300g Míchaný salát s grilovaným hermelínem a brusinkama (7) 165,-
150g Smažený sýr gouda s domácí tatarkou (1, 3, 7) 165,-
150g Dětské boloňské špagety (1,3,7) 110,-
100g Dětský smažený kuřecí řízek (1, 3) 110,-

PŘÍLOHY

Vařené brambory 55,-
Smetanové šťouchané brambory (7) 60,-
Bramborová kaše (7) 65,-
Bagetka (1, 3, 7) 30,-
Pečivo (1,3,7) 10,-

Bramborové hranolky 55,-
Domácí bramborové placičky (1, 3, 7) 65,-
Pohanka 45,-
Grilovaná zelenina (7) 95,-
Naše tatarka (3, 10) 55,-

DEZERTY

Jeden kynutý knedlík plněný borůvkama, přelitý máslem a sypaný cukrem (1,3,7,8) 55,-
Tři kynuté knedle plněné borůvkama, přelité máslem a sypané cukrem (1,3,7,8) 105,-
Brownies s vanilkovou zmrzlinou a borůvkovým coulis (1, 3, 7, 8) 105,-
Mandlovo polentový koláč s pomerančem s medovým sirupem, créme fraiche (1, 3, 7) 85,-
Tiramisu (1, 7) 105,-

Hotelová restaurace je otevřena pro veřejnost denně od 11:00 do 22:00, v neděli do 20:00.
Hotelová kuchyně je v provozu do 20:00, poslední objednávky přijímáme do 19.30.
Uvedené hmotnosti reprezentují suroviny v syrovém stavu.
U polovičních porcí účtujeme 70% z uvedené ceny.
Seznam alergenů k nahlédnutí u obsluhy na vyžádání.